Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Δικτύωσης οι κοινωνικές λειτουργοί της Τράπεζας Χρόνου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω- Χαϊδαρίου, επισκέφθηκαν το νεοσύστατο Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.   
Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων απευθύνεται σε όσους αντιμετωπίζουν συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες λόγω της ανεργίας. Το Κέντρο στελεχώνουν ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχίατροι.       
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ψυχίατρο και επιστημονικά υπεύθυνη κα Μαρία Βρούβα, τον ψυχολόγο κ Γεώργιο Σακελάρη, τις κοινωνικές λειτουργούς Σοφία Καραβίδογλου και Κική Βολάκου για τον εποικοδομητικό διάλογο και την διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου