Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ

Στα πλαίσια της δικτύωσης με φορείς και υπηρεσίες, η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Φαρμακείου επισκέφτηκε την κοινωνική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Σκοπός ήταν η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη των συμπολιτών μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.
Στα πλαίσια της συνάντησης, δόθηκε έντυπο υλικό με σκοπό τη διανομή του για την καλύτερη ενημέρωση των ατόμων που εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κοινωνική Λειτουργό του νοσοκομείου κα Μαρία Τσικαλουδάκη για τον εποικοδομητικό διάλογο και τη διάθεση άμεσης συνεργασίας με το Δίκτυο μας, καθώς και για την ευαισθησία που έδειξαν για τους συνανθρώπους μας.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου