Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

O Δήμος Αιγάλεω και το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσε Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα τόσο για τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω όσο και για τους δικαιούχους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.
Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στην Δομή του Κοινωνικού Συσσιτίου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, στην οδό Πελοποννήσου 3 (πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά από την Λέσχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τα ΜΑΤ. Το γεύμα της ιδιαίτερης αυτής ημέρας περιελάμβανε χοιρινό κρέας, κοτόπουλο και χοιρινό ρολό με πατάτες, σαλάτες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και φρούτα. Ταυτόχρονα υπήρχε προσφορά σε κρασί και αναψυκτικά.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω κ. Ζάχαρη Ευθύμιο για την συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτού του γεύματος και την μεσολάβησή του στο Τμήμα Κοινωνικών Σχέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ράμμο Διαμάντη Διοικητή του εστιατορίου του Αστυνομικού Μεγάρου Αθηνών .
Στην εορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας Δημήτριος ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω κ. Ζάχαρης Ευθύμιος, ο συντονιστής του προγράμματος κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης καθώς και η Πρόεδρος της Κ.Ι.ΠΟ.Δ.Α. κα Θώδα Βασιλική.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.





Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου