Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τη συμμετοχή όλων των ωφελούμενων του Κοινωνικού Συσσιτίου, που τίμησαν με την παρουσία τους τη λειτουργία και το έργο των δομών, όπως συμβαίνει άλλωστε καθημερινά.
Στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2015 στις 13:00 μ.μ. στην δομή του Κοινωνικού Συσσίτιου Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, στην οδό Πελοποννήσου 3, στο Αιγάλεω (Πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο)  παρευρέθηκαν οι κ. Ζάχαρης Ευθύμιος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω, ο κ. Βασιλειάδης Στυλιανός, Δημοτικός Σύμβουλος για τον συντονισμό Δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και ο κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης, Συντονιστής τον δομών του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω – Χαϊδαρίου.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και το προσωπικό των δομών του Κοινωνικού Συσσιτίου, που στήριξαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου