Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Δήμου Ιλίου προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ποσότητα από κρουασάν. Το προϊόν που παρελήφθη και ταξινομήθηκε από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα διατεθεί άμεσα στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Εκ μέρους των ωφελουμένων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης του Δήμου Ιλίου για την υποστήριξη του και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν  Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου