Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου μεγάλη ποσότητα από ροδάκινα. Το προϊόν που παρελήφθη από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διατέθηκε άμεσα στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Χαϊδαρίου για την ευγενική προσφορά του, η οποία αποτελεί σημαντική κίνηση συμπαράστασης στο έργο των Δομών Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, που μόνο στόχο έχουν την υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στηρίζει σε μηνιαία βάση δεκάδες πολίτες, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Επίσης, διαθέτει και διανέμει καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης, στηρίζοντας έμπρακτα τους ωφελουμένους των δομών.



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-          Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου