Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

Η εταιρία Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία χάρτου, προσέφερε στη Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ποσότητα από σχολικά είδη. Το προϊόν που παρελήφθη και ταξινομήθηκε από το προσωπικό της Τράπεζας Χρόνου, θα διατεθεί άμεσα στα παιδιά ωφελούμενων του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Εκ μέρους των ωφελουμένων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ‘SKAG’’ και ιδιαιτέρως τη κυρία Πόπη Σκαγιά  για την υποστήριξή της και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους.



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου