Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΔΩΡΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


ΔΩΡΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου παρέδωσε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, ποσότητα τροφίμων, όπως ζυμαρικά, ζάχαρη και ντοματοπελτέ, τα οποία θα διατεθούν στην αμέσως επόμενη διανομή τροφίμων, σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαρίστησαν την Τράπεζα Χρόνου για την πρωτοβουλία που πήρε να διοργανώσει εκδήλωση, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για αυτό τον σκοπό. Η Τράπεζα Χρόνου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας και θα δείχνουν έμπρακτα τη συνεισφορά τους και το πνεύμα αλλυλεγγύης που πρεσβεύουν για όλους.    
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου