Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ




Στελέχη του Κοινωνικού Συσσιτίου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου βρέθηκαν σήμερα στη περιοχή του δήμου Αιγάλεω και συγκεκριμμένα στο κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλου, στη Λεωφόρο Κηφισού 94 στο Αιγάλεω, για να ενημερώσουν και να προσκαλέσουν τους πολίτες στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για τους ωφελούμενους του προγράμματος. Η συγκέντρωση και παραλαβή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 7/9/2015 έως και τη Τετάρτη 9/9/2015 από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Κοινωνικού Συσσιτίου που βρίσκεται στην οδό Πελοποννήσου 3, Αιγάλεω (πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω). Οι πολίτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη προσπάθειά μας όσο και για το σκοπό που αυτή γίνεται.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου