Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.


ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟΣ
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε.
Η Εταιρία " ΗΛΙΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε. ", που εδρεύει στο Μοσχάτο, προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης των δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, ποσότητα από ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο, παρελήφθη από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα διατεθεί στους ωφελούμενους του Προγράμματος την επόμενη προγραμματισμένη μηνιαία διανομή τροφίμων, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που συνεχίζουν να πραγματοποιούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Αιγάλεω – Χαϊδαρίου.
Ευχαριστούμε από Καρδιάς την Εταιρία “ ΗΛΙΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.Π.Ε. ”, για την ευγενική της Χορηγία και την έμπρακτη συμπαράστασή της, στο έργο μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου