Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ




Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσε Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης την ημέρα του Πάσχα, για τους ωφελούμενους και δικαιούχους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.
Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Συσσιτίου, στην οδό Πελοποννήσου 3, πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, από τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Συσσιτίου.
Το γεύμα περιελάμβανε κόκκινα αυγά, τσουρέκια, σαλάτες, σφολιατοειδή, ποικιλία κρεατικών με πατάτες, κρασί και άλλα πασχαλινά εδέσματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μαγαζιά εστίασης και τα καταστήματα, για την καθημερινή προσφορά τους σε τρόφιμα.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου