Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΩΡΕΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ’’ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ’’


ΔΩΡΕΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ’’ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ’’

Εθελοντές και Μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ‘’ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ’’, μαγείρεψαν για καλό σκοπό. Με δική τους πρωτοβουλία, στα πλαίσια  του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Ευαισθησίας που επέδειξαν έμπρακτα στις 4 Ιουνίου 2016, μαγείρεψαν για το Κοινωνικό Συσσίτιο Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, με απώτερο σκοπό να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους, προσφέροντας μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών (κριθαράκι με μυρωδικά) στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Το εν λόγω γεύμα προσφέρθηκε στους ωφελούμενους του προγράμματος.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ‘’ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ’’ για την παρούσα ευγενική προσφορά, η οποία αποτελεί σημαντική κίνηση συμπαράστασης στο έργο των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω - Χαϊδαρίου, οι οποίες έχουν μοναδικό σκοπό την υποστήριξη και την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που συγχρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους.


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου