Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLANTOYS


ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLANTOYS

Η Εταιρία Plantoys που εδρεύει στην Καρδίτσα και δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία βιβλίων, προσέφερε στο Γραφείο Διαμεσολάβησης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ποσότητα παιδικών παιχνιδιών. Τα προϊόντα που παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα διατεθούν στο προσεχές διάστημα, στα παιδιά ωφελούμενων του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.    
Εκ μέρους των ωφελούμενων ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Plantoys και κυρίως τον κο. Κουρκάκη για την υποστήριξή του και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης. Το προσωπικό και οι εθελοντές των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με τις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου