Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ


ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών που εδρεύει στην Αθήνα και στηρίζει οικογένειες, που χρειάζονται για κάποιο μέλος τους βοήθεια, παρέλαβε από το Γραφείο Διαμεσολάβησης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ποσότητα από πλαστικά καπάκια, για την αγορά ορθοπεδικών βοηθημάτων, όπως αναπηρικά αμαξίδια, αναλώσιμα υλικά κ.α.
Εκ μέρους όλων των εργαζόμενων ευχαριστούμε θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών για το έργο του και την έμπρακτη υποστήριξή του προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης βοήθειας και συμπαράστασης. Το προσωπικό και οι εθελοντές των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω - Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με τις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου