Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, βρέθηκαν σήμερα έξω από τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω, για να ενημερώσουν και να προσκαλέσουν τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, στην αυριανή εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Τράπεζα Χρόνου στο καφέ «Mozart Caldi». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με στόχο την στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για τον Αυτισμό  στο Αιγάλεω. Οι πολίτες του Αιγάλεω έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκδήλωση όσο και για το σκοπό που αυτή πραγματοποιείται.  
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00, πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 





Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου