Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας στο κάλεσμα του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδαρίου το οποίο διοργάνωσε την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 συναυλία αλληλεγγύης για να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τι Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία των Δομών. Οι δομές αυτές λειτουργούν στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελούν τμήμα των δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαιδαριου, το οποίο αποτελείται από τη σύμπραξη, της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. και των  Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου Στην συναυλία συμμετείχε το μουσικό συγκρότημα «Το Βαριετέ της Τρέλας» και τραγούδησαν οι: Αλίκη Ζωγράφου, Βαγγέλης Κορομήλης, Άκης Καββαδίας και Νίκος Χατζησταύρου.
Τα τρόφιμα και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν έναντι εισιτηρίου θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αντίστοιχα, δομές που έχουν ως στόχο την ανακούφιση και την στήριξη  ευπαθών ομάδων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό του Προγράμματος αλλά και τις Εθελόντριες και τους εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά και συγκέντρωσαν δεκάδες τόνους τροφίμων και φαρμάκων καθώς και τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν τη προσπάθεια αυτή.     








Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου