Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ CRETA TASTE Α.Ε.




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ CRETA TASTE Α.Ε.
Η Εταιρία “ CRETA TASTE Α.Ε.”, που εδρεύει στην Αγιά Δήμου Χανίων του Ν. Χανίων Κρήτης και δραστηριοποιείται στην μεταποίηση – τυποποίηση και εμπορία φρέσκων φρούτων, προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης των δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, μεγάλη ποσότητα φρούτων (μπανάνες , πορτοκάλια και ανανάδες). Τα προϊόντα παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχαριστούμε από Καρδιάς την εταιρία “ CRETA TASTE Α.Ε. ” και ιδιαίτερα τον κ. Κάτσουρα Γεώργιο, για την ευγενική του Χορηγία και την έμπρακτη συμπαράστασή του, στο έργο μας.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου