Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017



ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου για το μήνα Ιανουάριο 2017. Τα προϊόντα διανεμήθηκαν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη, ωφελούμενους των Δομών του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην υλοποίηση του Προγράμματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός υφίστανται στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στηρίζει σε μηνιαία βάση δεκάδες πολίτες, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Επίσης, διαθέτει και διανέμει καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης, στηρίζοντας έμπρακτα τους ωφελούμενους των δομών.
Καλούμε τους δημότες Αιγάλεω και Χαϊδαρίου να προσέλθουν στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του προγράμματος προκειμένου να ενημερωθούν και να εγγραφούν.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω - Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (www.domesaigaleohaidari.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου