Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΔΩΡΕΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ


ΔΩΡΕΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ
Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω που εδρεύει στη Στέφανου Σαράφη 55 στο Αιγάλεω Αττικής, προσέφερε στη Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης. Τα προϊόντα που παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό της Τράπεζας Χρόνου, θα διατεθούν άμεσα σε ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Εκ μέρους των ωφελουμένων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγάλεω για την υποστήριξή τους και την έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης και συμπαράστασης.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω - Χαϊδαρίου» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Χρηματοδότηση προέρχεται από Εθνικούς Πόρους.




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου