Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΦΟΙ Κ. ΒΡΕΚΟΥ Ο.Ε.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΦΟΙ Κ. ΒΡΕΚΟΥ Ο.Ε.
Η Εταιρία “ ΑΦΟΙ Κ. ΒΡΕΚΟΥ Ο.Ε. ”, η οποία δραστηριοποιείται στην Επεξεργασία Κρεάτων – Αλλαντικών & Παραδοσιακών Καπνιστών Προϊόντων και εδρεύει στο Καρπενήσι του Ν. Ευρυτανίας, προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης των δήμων Αιγάλεω – Χαϊδαρίου, ποσότητα λουκάνικων. Τα προϊόντα παρελήφθησαν και ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, στην επόμενη προγραμματισμένη μηνιαία διανομή τροφίμων. Ευχαριστούμε από Καρδιάς την εταιρία “ ΑΦΟΙ Κ. ΒΡΕΚΟΥ Ο.Ε. ”, για την ευγενική της Χορηγία και την έμπρακτη συμπαράστασή της, στο έργο μας. Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου