Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση απολογισμού των Δομών που διοργάνωσε το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8/06/2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.
Τα στελέχη του Δικτύου παρουσιάσαν αναλυτικά το σκοπό αλλά και τι έχουν προσφέρει σε ατομικό και κοινοτικό επίπεδο οι δομές του Γραφείου Διαμεσολάβησης, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσίτιου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Τράπεζας Χρόνου στα δύο χρόνια λειτουργίας τους.
Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης, ο οποίος ήταν συντονιστής της εκδήλωσης.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Συσσίτιο και Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 








Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου