Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ‘’ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’’ παραχώρησε άδεια εισόδου στους εργαζομένους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα είναι διαθέσιμα στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στην επόμενη προγραμματισμένη διανομή τροφίμων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την παραπάνω αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την έμπρακτη συμπαράστασή της στο έργο που επιτελούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας. Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου