Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ

O φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο.) - «ΕΔΡΑ», προσέφερε ποσότητα από μανταρίνια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Τα προϊόν που παρελήφθη από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα διατεθεί άμεσα στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Ευχαριστούμε θερμά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΕΔΡΑ για την ευγενική προσφορά, η οποία αποτελεί σημαντική κίνηση συμπαράστασης στο έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, που μόνο στόχο έχει την υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα υλοποιούν πάντοτε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν τη βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου