Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ


Στα πλαίσια της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ωφελούμενων του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω - Χαϊδαρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο- Προαγωγής Υγείας, το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω, συνδιοργανώνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο για την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.
Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής εξετάσεις: μέτρηση σακχάρου, χοληστερόλης, αρτηριακής πίεσης, μαστογραφία, τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:
1.    Κάτοικοι Αιγάλεω μακροχρόνια άνεργοι ( με κάρτα ανεργίας πάνω από 12 μήνες).
2.    Άτομα ηλικίας 40-60 ετών.
3.    Ανασφάλιστοι με ληγμένο βιβλιάριο και υπεύθυνη δήλωση
Απαραίτητο δικαιολογητικό:
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, που βρίσκεται στη διεύθυνση Ελλησπόντου 7 και στο τηλέφωνο: 210 5315507.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου