Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Δήμος Αιγάλεω και το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης στις 25 Δεκεμβρίου 2013 τόσο για τους ωφελούμενους από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω αλλά και για τους δικαιούχους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.
Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στις εγκαταστάσεις των εστιατορίων των ΤΕΙ Αθήνας από τα στελέχη των Κοινωνικών Συσσιτίων ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά της Λέσχης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Γ.Α.Δ.Α..
Ταυτόχρονα από την Διοίκηση των ΤΕΙ προσφέρθηκε κρασί από την παραγωγή της αντίστοιχης σχολής. Στην εορτή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς η Αντιδήμαρχος  Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αιγάλεω κα. Διονυσία Σιγάλα, στελέχη του Δήμου και ο Πρόεδρος των ΤΕΙ Αθήνας Πρύτανης κ. Μιχάλης Μπρατάκος. Επίσης παραβρέθηκαν και αξιωματικοί από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό των εστιατορίων που στήριξαν το Γεύμα Αγάπης καθώς και ζαχαροπλαστεία και άλλα καταστήματα στο Αιγάλεω για την προσφορά των κουραμπιέδων και των μελομακάρονων αλλά και άλλων προϊόντων που προσφέρθηκαν στο γεύμα .    
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 











Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου