Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ « Η ΑΓΚΑΛΙΑ»



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ « Η ΑΓΚΑΛΙΑ»
Στα πλαίσια της Κοινωνικής Δικτύωσης οι κοινωνικές λειτουργοί της Τράπεζας Χρόνου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω- Χαϊδαρίου επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού « Η Αγκαλιά » προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.   
Η Αγκαλιά ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό να προσφέρει προστασία στο παιδί απο την κύησή του και μετά τον τοκετό, καθώς και να προσφέρει στους γονείς ηθική και υλική στήριξη.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Κατερίνα Ιωάννου και τις κοινωνικές λειτουργούς κα Ευτυχία Σιούλη και την κα Κατερίνα Πουρνάρα για τον εποικοδομητικό διάλογο και την διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου