Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου επισκέφθηκαν το 5ο Λύκειο Αιγάλεω για να ενημερώσουν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας, από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.
Ο διευθυντής του σχολείου συνομίλησε με τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου για τις Κοινωνικές Δομές που εξυπηρετούν τους δυο δήμους, ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερα για την λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει το σχολείο του στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή του 5ου Λυκείου Αιγάλεω κ. Μαύρο, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν και για την θερμή υποδοχή τους στα στελέχη μας.  
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου