Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ


ΔΩΡΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου παρέδωσε σήμερα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για τον Αυτισμό στο Αιγάλεω, ειδικό εκπαιδευτικό υλικό, που θα βοηθήσει τους μαθητές στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και στην καλύτερη κατανόηση του μαθήματος, δημιουργώντας παράλληλα ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον. Τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου συνομίλησαν με το προσωπικό καθώς και με την Διευθύντρια του σχολείου κα Ελπινίκη Μαρούλη η οποία ευχαρίστησε θερμά την Τράπεζα Χρόνου για την πρωτοβουλία που πήρε να διοργανώσει εκδήλωση, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για αυτό τον σκοπό. Η κίνηση αυτή της Τράπεζας Χρόνου αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία και το πνεύμα αλλυλεγγύης που πρεσβεύει για όλους τους συνανθρώπους μας.     
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου