Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Το Σταυροδρόμι», που εδρεύει στον Ασπρόπυργο, προσέφερε ποσότητα ζυμαρικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Το προϊόν παρελήφθη από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και θα διατεθεί στους ωφελούμενους του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, στην προγραμματισμένη μηνιαία διανομή τροφίμων.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το εργαστήριο ζυμαρικών «Το σταυροδρόμι» για την ευγενική χορηγία και την έμπρακτη συμπαράστασή του στους συνανθρώπους μας, που χρήζουν άμεσης ανάγκης. Ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας, που μόνο στόχο έχει την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου