Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ κ. ΚΑΜΠΟΛΗ ΕΛΕΝΗΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ  κ. ΚΑΜΠΟΛΗ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ

Μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Καμπόλη Ελένη και η Δημοτική Κίνηση «Πόλη Προοπτικής» στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδάρι, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο Δίκτυο αλλά και την ευαισθησία της στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον κοινωνικό ιστό που ταλανίζεται από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και σίγουρα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Καμπόλη Ελένη και το συνδυασμό  «Πόλη Προοπτικής» για αυτή την ανιδιοτελή προσφορά, η οποία θα ανακουφίσει πολλούς συμπολίτες μας αυτές τις άγιες μέρες.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου