Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «EΥ ΖΗΝ»


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «EΥ ΖΗΝ»

Στα πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Συσσιτίου επισκέφθηκαν την Κοινωνική Λέσχη «Ευ Ζην» προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας των δομών του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδαρίου.
Η Κοινωνική Λέσχη «Ευ Ζην» σκοπό έχει να στηρίξει και να κοινωνικοποιήσει χρήστες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όπου σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνται ομάδες αγωγής υγείας, θεάτρου, εικαστικών κ.α. Επιπλέον, οργανώνονται δραστηριότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον που έδειξαν για τις δομές μας, τις Κοινωνικές Λειτουργούς, κα Γιώτα Κοπήτα, κα Γιώτα Παπαδάκη και την Ψυχολόγο κα Ειρήνη Σταματέλη.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00. 
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου