Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ SHIDDHI YOGA SHALA


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ SHIDDHI YOGA SHALA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 2oυ SPRING YOGA EVENT 2014

Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 η σχολή Shiddhi Yoga Shala του Χαϊδαρίου σε συνεργασία με αρκετούς δασκάλους yoga πραγματοποίησε το 2o Spring Yoga Event 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου. O αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγάλος, η οργάνωση απίστευτη ενώ η εμπειρία απλά μοναδική. Αντί χρηματικού αντιτίμου για την παρακολούθηση του event, οι συμμετέχοντες μπορούσαν να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα, που θα ενισχύσουν συνανθρώπους μας στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι.
Ο όγκος των προϊόντων που μαζεύτηκαν ήταν μεγάλος και η ανταπόκριση των συμμμετεχόντων απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η αγάπη για το συνάνθρωπο αποτελεί ύψιστη αξία για την κοινωνία μας.
Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδαρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη κα Μαρία Μαγγανάρη ιδιοκτήτρια και δασκάλα της σχολής Shiddhi Yoga Shala του Χαϊδαρίου, τους δασκάλους yoga που πήραν μέρος στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτό το event και πρόσφεραν μέσα από την καρδιά τους τρόφιμα και φάρμακα.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου