Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ»


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ»

Στελέχη των Δομών του Γραφείου Διαμεσολάβησης του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω με θέμα «Υποστηρίζοντας τους ανέργους του δήμου Αιγάλεω» την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» που λειτουργεί στο Δήμο Αιγάλεω εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης προκειμένου να είναι ενημερωμένο για προγράμματα απασχόλησης και να πληροφορεί τους ωφελούμενους του Δικτύου πήρε μέρος στην ημερίδα και συνομίλησε με τους διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου