Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω- Χαϊδαρίου για το μήνα Νοέμβριο.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου με βασικό γνώμονα τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Επιπλέον, παρευρέθησαν κοινωνικοί λειτουργοί του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδάρι με σκοπό να ενημερώσουν τους ωφελούμενους για τις υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης που παρέχει το πρόγραμμα.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω- Χαϊδάρι στηρίζει σε μηνιαία βάση δεκάδες πολίτες, προσφέροντας προϊόντα που προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Επίσης διαθέτει και διανέμει καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης στηρίζοντας έμπρακτα τους ωφελούμενους των δομών.
Οι ωφελούμενοι εκτός από τηλεφωνική κλήση για την ημέρα διανομής θα ενημερώνονται και με την αποστολή sms στο κινητό τους τηλέφωνο.
Καλούμε τους δημότες Αιγάλεω και Χαϊδαρίου να προσέλθουν στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του προγράμματος προκειμένου να ενημερωθούν και να εγγραφούν ενώ ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και μας στηρίζουν έμπρακτα με δωρεές σε τρόφιμα και άλλα βασικά είδη που τόσο έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας.    
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στους Δήμους Αιγάλεω- Χαϊδάρι. Η λειτουργία του εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».









Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδάρι στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου