Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ


Στελέχη των Δομών του Γραφείου Διαμεσολάβησης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου προκειμένου να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς για τη λειτουργία του προγράμματος. Ειδικότερα, συναντήθηκαν με τους κοινωνικούς λειτουργούς των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Βελέντζα Κατερίνα και κ. Δημουλά Κωνσταντίνο τους οποίους πληροφόρησαν για τη πορεία των Δομών του προγράμματος ενώ τους δόθηκε και ενημερωτικό υλικό προκειμένου να συμβάλλει στη καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου. Στη συνέχεια, υπήρξε επαφή με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Καραβίτη Πέτρο ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τις Δομές του και με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις που είχαν ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου