Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΙΔΑΡΙ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΙΔΑΡΙ

Τα στελέχη του Κέντρου Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Αιγάλεω, που στεγάζονται στο πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω στην Οδό Πελοποννήσου 3. Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Κοινωνικών Λειτουργών Σοφίας Καραβίδογλου και Κικής Βολάκου και των Κοινωνικών Λειτουργών όλων των Δομών του Δικτύου Αιγάλεω-Χαϊδάρι καθώς και στελέχους του Γραφείου Διαμεσολάβησης. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους συμπολίτες μας και παρέχονται εντελώς δωρεάν καθώς δόθηκαν και οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία, έπειτα και από την επίσκεψη που είχε προηγηθεί από τις Κοινωνικές Λειτουργούς της Τράπεζας Χρόνου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις Κοινωνικές Λειτουργούς Σοφία Καραβίδογλου και Κική Βολάκου για τον εποικοδομητικό διάλογο και την διάθεση συνεργασίας που επέδειξαν.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00, πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr. 
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου