Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Επίσκεψη στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά πραγματοποίησαν οι Κοινωνικές Λειτουργοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω- Χαϊδαρίου.
Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, στην πλατεία Μέμου, στον Κορυδαλλό και λειτουργεί καθημερινά από τις 9.30- 20.30. Απαρτίζεται από ενενήντα (90) εθελοντές, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας κατόπιν ραντεβού ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη. Επίσης, στο Αλληλέγγυο Φαρμακείο, εθελοντές φαρμακοποιοί παρέχουν δωρεάν φάρμακα με συνταγή. Οι ειδικότητες ιατρών που προσφέρονται είναι: οδοντίατρος, παθολόγος, πνευμονολόγος, δερματολόγος, γυναικολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος, ορθοπεδικός, οφθαλμίατρος, γαστρεντερολόγος, ψυχίατρος, ενδοκρινολόγος, ακτινολόγος, μικροβιολόγος, γεν. χειρουργοί, νευροχειρουργοί και ωτορινολαρυγγολόγοι. Το τηλ. επικοινωνίας είναι: 210-4960790.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ Ανδρεόπουλο για τον εποικοδομητικό διάλογο και το έκδηλο ενδιαφέρον για το έργο που επιτελούν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου