Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ 7ο ART4MORE


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο ART4MORE στον χώρο τέχνης και δράσης “Βρυσάκι” στο Μοναστηράκι. Δυναμικό παρών έδωσε η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω Χαϊδάρι με τα στελέχη της, τα οποία ενημέρωναν το κοινό που παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του ART4MORE -που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ».
Το κοινό έδειξε ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου και θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει μέλος και να προσφέρει ή να ζητήσει υπηρεσίες και αγαθά. Ευχαριστούμε πολύ την «ΕΔΡΑ» και τον πολυχώρο “Βρυσάκι” για την πολύ ζεστή φιλοξενία τους, αλλά και τον κόσμο που θέλησε να μάθει ποιοι είμαστε και πως μπορεί να βοηθήσει.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο. Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες στο τηλ. 210-5313351 και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.

Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr )



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου