Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου ευχαριστούν ιδιαίτερα τους δεκάδες πολίτες των Δήμων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου που συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια συλλογής τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων .
Η προσπάθεια είναι συνεχής δεχόμαστε καθημερινά τρόφιμα φάρμακα και είδη ρουχισμού τα οποία προσφέρονται σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Σας ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς για την συμμετοχή σας και απευθύνουμε κάλεσμα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει να έρθει σε επαφή με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.

  • Αυτό που δεν χρειάζεσαι εσύ κάποιος άλλος το έχει ανάγκη.
  • Τώρα υπάρχει εναλλακτική λύση. Δώστα στο Δίκτυο.  
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αιγάλεω-Χαϊδαρίου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου