Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ “ΠΝΟΗ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ “ΠΝΟΗ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας “ΠΝΟΗ” στο Δήμο Χαϊδαρίου η ΚΙ.ΠΟ.ΔΑ αποφάσισε να προσφέρει στην Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια,σχολικά είδη,παιδικά παπούτσια και παιδικά ρούχα προκειμένου να δοθούν στους μικρούς μας φίλους που δραστηριοποιούνται εκεί.
Για τον σκοπό αυτό τα στελέχη της Τράπεζας Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της όπου υπήρξε αμφότερη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρουν με αρωγούς το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και την«ΕΔΡΑ».
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Πνοή» Χαϊδαριου λειτουργεί με την συνδρομή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου και την «ΕΔΡΑ»,  ως πρότυπο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Πρόκειται για ένα Κέντρο που συμπληρώνει τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.  
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr ) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου