Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στελέχη του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου συμμετείχαν στην ενημερωτική Ημερίδα που διοργάνωσε η Τράπεζα Χρόνου Περιστερίου, με Θέμα ¨Υγιεινή και Ορθή Διαχείριση των Τροφίμων¨.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι : κα. Σπυριδούλα Πυλαρινού, Πτυχιούχος Υγιεινολόγος και Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, ο κ. Ιωάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων και Επιθεωρητής Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιότητας, η κα. Ξένη Κορόγιαννη, Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ , ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ και ο κ. Κων/νος Κορμπής, Υπεύθυνος της Τράπεζας Χρόνου Περιστερίου.
Τα στελέχη του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου προκειμένου να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συμμετέχουν σε ημερίδες ενώ επιφυλάσσονται για αντίστοιχες δράσεις και στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου. 
Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου