Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Συνάντηση με την σύμβουλο ψυχολογικής στήριξης, Σπανέα Ευφροσύνη και την σύμβουλο κοινωνικής στήριξης, κα. Παπαδημητρίου Χριστίνα πραγματοποίησε η κοινωνική λειτουργός της Τράπεζας Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδάρι στο συμβουλευτικό κέντρο Αθήνας για την βία στην οικογένεια, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.
Τα στελέχη του συμβουλευτικού κέντρου ενημέρωσαν για την πολλαπλή στήριξη που παρέχουν σε θύματα έμφυλης ή ενδοοικογενειακής βίας καθώς και θύματα trafficking.
Αντίστοιχα, η κοινωνική λειτουργός της Τράπεζας Χρόνου ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Σπανέα και την κα. Παπαδημητρίου για τον εποικοδομητικό διάλογο και την διάθεση συνεργασίας που έδειξαν καθώς και την ευαισθησία στο κοινωνικό έργο των δομών του Εθνικού Δικτύου. Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου