Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ κ.ΚΑΡΔΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ



Επίσκεψη του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Καρδαρά Χρήστου
στις Κοινωνικές Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου

Τις Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς. Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Διονυσία Σιγάλα ενημερώθηκε από το προσωπικό των δομών για τον τρόπο λειτουργίας της κάθε δομής ξεχωριστά ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται στην οδό Πελοποννήσου 3 Αιγάλεω στο πρώην 15 Δημοτικό Σχολείο.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για το Κοινωνικό Φαρμακείο την Τράπεζα Χρόνου και το Κοινωνικό Συσσίτιο.
Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις Δομές, συνομίλησε με το προσωπικό και τους ωφελούμενους και Δήλωσε ότι έμπρακτα θα συμμετάσχει και ο ίδιος στην μεγάλη αυτή προσπάθεια καθώς θα εγγραφεί στην Τράπεζα Χρόνου προκειμένου να προσφέρει και αυτός υπηρεσίες και προϊόντα που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας.
Ο κ. Καρδαράς εξέπληξε το προσωπικό καθώς είναι γνώστης της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου και την θεωρεί μια σημαντική βάση για την αλληλέγγυα προσπάθεια που πρέπει να επεκταθεί προς όφελος των Πολιτών.     
Το προσωπικό των Δομών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά και την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Διονυσία Σιγάλα για την στήριξη και την συμπαράστασή τους στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου που έχει ως αποδέκτη τον Συνάνθρωπό μας. 
Στο Δίκτυο Λειτουργούν: Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο .
Οι Δομές λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 (www.domesaigaleohaidari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου