Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


ΔΩΡΕΑ 3ου  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου παρέλαβε σήμερα ποσότητα τροφίμων από το 3ο νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου με σκοπό να τα παραδώσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η ανιδιοτελής προσφορά των γονιών και μαθητών σε μια δύσκολη περίοδο, έδειξαν πως παρόλο που υπάρχουν δύσκολες συνθήκες η αλληλεγγύη παραμένει ισχυρή. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να διατεθούν άμεσα στους ωφελούμενους του προγράμματος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την Διευθύντρια κα Τρισεύγενη Ζωγοπούλου, το προσωπικό του νηπιαγωγείου, καθώς και τους γονείς και μαθητές που συνεισέφεραν από το υστέρημά τους.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου