Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Μεγάλη ποσότητα μήλων δόθηκε από το Δήμο Αιγάλεω στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου. Το προϊόν που παρελήφθη από το προσωπικό του Προγράμματος Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, θα είναι άμεσα διαθέσιμο στους ωφελούμενούς του.
Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά, η οποία αποτελεί σημαντική κίνηση συμπαράστασης στο έργο των Δομών Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, που μόνο στόχο έχουν την υποστήριξη και παροχή βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
Το προσωπικό και οι εθελοντές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε τέτοιες δράσεις που μόνο στόχο έχουν την βοήθεια στο συνάνθρωπο.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Γραφείο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου