Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ

Η Τράπεζα Χρόνου Αιγάλεω-Χαϊδαρίου,πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των ωφελούμενων της Τράπεζας Χρόνου. Μέσα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα τα παιδιά υποδέχθηκαν τον Άγιο Βασίλη που πρόσφερε δώρα στους μικρούς μας φίλους. Μικροί και μεγάλοι ευχαρίστησαν τον Άγιο Βασίλη ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ τα παιδιά που έχουν ανάγκη και προσφέρει χαρά και ελπίδα ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή μας και τους υποσχόμαστε πως οι Δομές του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου θα βρίσκονται πάντα κοντά τους.   
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 17.00 πληροφορίες και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.txaigaleohaidari.gr.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 






Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου