Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ
 ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης την ημέρα των Χριστουγέννων για τους ωφελούμενους του Προγράμματος του Κοινωνικού Συσσιτίου.
Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε από την δομή του Κοινωνικού Συσσιτίου Αιγάλεω- Χαϊδαρίου, στην οδό Πελοποννήσου 3 (Πρώην 15ο Δημοτικό Σχολείο) από τα στελέχη της δομής αυτής, ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά από μαγαζιά εστίασης και καταστήματα του Δήμου Αιγάλεω.Το γεύμα της ιδιαίτερης αυτής ημέρας περιελάμβανε παραδοσιακή γαλοπούλα, χοιρινό κρέας με ριζότο και πατάτες, ποικιλία από σαλάτες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Ταυτόχρονα, από την Διοίκηση του φορέα προσφέρθηκε κρασί και αναψυκτικά. Στην εορτή παραβρέθηκε ο συντονιστής του προγράμματος κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης καθώς επίσης και η Πρόεδρος της ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. κα. Θώδα Βασιλική.

Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου