Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Δήμος Αιγάλεω και το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης στις 24 Δεκεμβρίου 2014 τόσο για τους ωφελούμενους από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω αλλά και για τους δικαιούχους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.
Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στις εγκαταστάσεις των εστιατορίων των ΤΕΙ Αθήνας από τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Συσσιτίου, ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά από μαγαζιά εστίασης και καταστήματα του Δήμου Αιγάλεω.
Ταυτόχρονα από την Διοίκηση των ΤΕΙ προσφέρθηκε κρασί από την παραγωγή της αντίστοιχης σχολής. Στην εορτή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτριος Μπίρμπας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω κ. Ζάχαρης Ευθύμιος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Συντονισμό    Δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κ. Βασιλειάδης Στυλιανός και στελέχη του Δήμου.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και το προσωπικό των εστιατορίων που στήριξαν το Γεύμα Αγάπης.
Στο Δίκτυο λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».




Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου