Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Επίσκεψη στο 5ο Γυμνάσιο του Δήμου Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν στελέχη της Τράπεζας Χρόνου   προκειμένου να ενημερώσουν για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τα οφέλη που έχουν οι συμπολίτες μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδaρίου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διευθύντρια κα.Βρεκούση Μαρία καθώς και τον Υποδιευθυντή κ.Χάλαρη Τάσο για  την προθυμία τους να μας υποδεχτούν, για τον εποικοδομητικό διάλογο και την ευαισθησία που έδειξαν για τους συνανθρώπους μας.
Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θέλησαν να ενημερώσουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ώστε να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια μας.Υπήρξε δέσμευση της Διευθύντριας για παροχή τροφίμων σε «νεκρή» περίοδο και ο Υποδιευθυντής του σχολείου πρότεινε να οριστεί συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ώστε να ενημερωθούν οι γονείς αυτοπροσώπως από τα στελέχη  της Τράπεζας Χρόνου.
Τους ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που έχει ως τελικό αποδέκτη τον συνάνθρωπο
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου