Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση στην Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»



Ενημέρωση στην Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Στα πλαίσια της δικτύωσης με φορείς και υπηρεσίες, η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Συσσιτίου επισκέφτηκε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Σκοπός ήταν η ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη των συμπολιτών μας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου.
Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογένειάς τους. Παράλληλα η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κοινωνικό Λειτουργό της Ένωσης κο Γιώτα Νικόλαο για τον εποικοδομητικό διάλογο και τη διάθεση άμεσης συνεργασίας με το Δίκτυο μας.
Στο Δίκτυο Λειτουργούν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».


Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου